Sikkert Veiarbeid bilde

Helt fullt på Konferanse Sikkert Veiarbeid

22.11.2022
Det var helt fullt på Konferanse Sikkert Veiarbeid, som fikk svært gode tilbakemeldinger i år. Konferansen ble overbooket, men hotellet kunne ordne med ekstra plasser.
Det var helt fullt på Konferanse Arbeidsvarsling og Sikkert Veiarbeid som gikk av stabelen på Gardermoen mandag og tirsdag 21. og 22. november. 
Til stede var flere avdelinger fra Statens Vegvesen, en rekke representanter fra Vegtilsynet, Havarikommisjonen samt en rekke sentrale private aktører og entreprenører.

Konferansen i år hadde en helt ny bredde, da Bransjegruppen har endret navn og arbeidsområder. Denne gang var det også stor fokus på både trafikkdirigering, ulykker og teknisk regelverk. Begrepet helhetlig trygt og sikkert veiarbeid ble satt i fokus, noe som gav en rekke gode tilbakemeldinger fra deltakerne.
Ikke misnt også at BY-TIMEN endelig fikk plass.

Bransjegruppen har definert sitt arbeidsfelt fra 2022 til Arbeidsvarsling, Trafikkdirigering og Tekniske krav i standarder og regelverk.
Samtidig er styret utvidet med representanter fra entreprenørsiden.

Det meldes tilbake fra bransjene at dette var et klokt valg, at Bransjegruppen nå er totalt dekkende for "sikkert veiarbeid" 

Konferansen hadde selvsagt julebord og hyggelig sosialt samvær, og legger opp til utvidet opplegg til neste konferanse.

Se programmet HER


 
Sikkert Veiarbeid

SISTE NYTT